Tweedehands auto kopen

U zoekt een tweedehands auto voor uzelf, dochter, zoon, moeder, familie, vriend of kennis?

Bent u op zoek naar een betrouwbare tweedehands occasions waarmee met een gerust gevoel de weg op kan? Zoek dan niet verder, u bent namelijk al op het juiste adres. Dan bent u bij ons op het juiste adres. Sinds 1992 zijn wij het adres voor gebruike, jonge, betrouwbare tweedehands auto’s van verschillende merken en in diverse prijsklassen, wij hebben voor ieder budget altijd een passende 2e hands auto op voorraad.

Bekijk onze occasions voorraad: Bekijk occasions

Wie is Autobedrijf van Schijndel?

Autobedrijf van Schijndel is een echt familiebedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een betrouwbare gebruikte auto. Ons familiebedrijf is namelijk al sinds 1992 het adres voor gebruikte occasions. Door het ruime aanbod van circa 75 keurige en betrouwbare tweedehands auto’s van verschillende merken en in diverse prijsklassen, hebben wij voor ieder budget een passende auto.

Ons aanbod bestaat veelal uit jonge tweedehands auto’s, welke aangeboden worden tegen zeer scherpe prijzen. Veel van deze auto’s zijn afkomstig van de 1e eigenaar, dealer onderhouden en ook de Nationale Auto Pas is aanwezig (NAP).

Inruilen van uw auto is bij ons geen enkel probleem, wij zullen u altijd een concurrerend bod doen. Onze occasions worden afgeleverd na een uitgebreide inspectie en met een nieuwe of recente APK-keuring. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare auto.

Vanzelfsprekend voor ons is dat wij adverteren met de juiste bouwjaren, kilometerstanden en prijzen. Al onze occasions zijn online te vinden met uitgebreide informatie en bijbehorende foto’s, maar wij nodigen u graag uit in Gemert om geheel vrijblijvend ons aanbod te bezichtigen en de aangename sfeer van ons bedrijf te proeven.

Neem contact met ons op.

Van schijndel Auto's Gemert

merken

openingstijden

VERKOOP

Maandag t/m vrijdag:

09.00 – 17.30

Zaterdag:

09.00 – 16.00

Zondag: gesloten

 

WERKPLAATS

Maandag t/m vrijdag:

09.00 – 17.30

 

social media

Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

© copyright Autobedrijf van Schijndel | Alle rechten voorbehouden